" "
top of page
Binnenkant stal

Bouwen van agrarische en industriële bedrijfsgebouwen: één aanspreekpunt

Een nieuwe stal, schuur, loods of industrieel gebouw bouwen

Het bouwen van een stal, schuur, loods of industireel gebouw brengt veel beslissingen met zich mee. Of uw nieuwe metalen constructie nu moet dienen voor de opslag van uw machines, de bescherming van hooi of dieren, uw industriële activiteiten of  andere bedrijfsdoeleinden, wij kunnen een totaalaanpak voor u verzorgen. Onze dak- en wandbeplating is gemaakt om lang mee te gaan.

Zowel kleine als grote nieuwbouwprojecten voor de landbouw en industrie nemen wij op ons en worden weldoordacht en duurzaam gebouwd. Onze focus ligt op agrarische en industirële bedrijfsgebouwen.

Maatwerk

Vanaf de aanvangsfase tot aan de voltooiing, streven we naar volledige ontzorging. We nemen samen met u een diepgaande blik op welke materialen, specificaties en afwerking het beste aansluiten bij uw pand, imago en voorkeuren. Ons advies is niet alleen uitgebreid, maar we stellen ook een offerte op met realistische budgetten en deadlines.

Afwerking van uw metaalconstructie 

Bij het bouwen van stallen, schuren, loodsen of industrieel gebouw is het belangrijk om aandacht te besteden aan verschillende aspecten zoals eventuele ventilatie- en lichtoplossingen, dak- en wandopties, type panelen, golfplaten, kleuren en de wijze van afwerking.

Dak- en wandopties

Industriële gebouwen hebben vaak specifieke eisen als het gaat om dak- en wandopties. Het is belangrijk om te kiezen voor materialen die duurzaamheid en functionaliteit bieden. Denk hierbij aan stalen dakbedekking of geïsoleerde panelen met een hoge isolatiewaarde. Deze materialen zorgen voor een goede bescherming tegen weersinvloeden zoals regen, wind en zonlicht.

Type panelen

Voor de constructie van loodsen, hangars, industriële gebouwen en bedrijfsgebouwen worden vaak gebruik gemaakt van diverse soorten panelen. De keuze voor de juiste panelen is afhankelijk van de specifieke behoeften van het gebouw. Denk bijvoorbeeld aan gevelpanelen met een hoge brandwerendheid of geluidsabsorberende panelen.

Kleuren en afwerking

De keuze van kleuren en afwerking kan ook belangrijk zijn bij het bouwen en renoveren van industriële gebouwen. Het gebruik van de juiste kleuren kan helpen bij het creëren van een professionele uitstraling die past bij het imago van het bedrijf. Ook de afwerking komt aan bod, zoals ventilatie en verlichting, golfplaten of sandwichpanelen.

Nieuwbouw

Nieuwe metaalconstructies

Of het nu gaat om het bouwen van stallen, schuren, loodsen of hangars: Zowel in de industrie- als landbouwsector zijn metaalconstructies niet meer weg te denken.

Constructies in metaal zijn dan ook relatief snel te bouwen, vrijwel onderhoudsvrij, energiebesparend, duurzaam en bestand tegen barre weersomstandigheden

Uw volledige nieuwbouwproject vindt plaats in eigen huis:

offerte, voorbereiding, productie, montage, oplevering en service.

We beschikken over eigen CNC-machines om laswerken uit te voeren. Alle deuren en poorten worden in huis gerealiseerd. We werken met betonpanelen in verschillende afwerkingsmogelijkheden, golfplaten en geïsoleerde dakpanelen. Ook een afwerking met lichtstraten is mogelijk. Het resultaat is een probleemloos bouwproces voor een metaalconstructie van topkwaliteit, gerealiseerd aan de hoogste standaarden.

Nieuwbouwproject - Wouw

Voor zowat elke staalconstructie kunt u bij ons aankloppen. Contacteer ons voor uw nieuwbouwproject!

Asbestrenovatie Belgie logo
Asbestrenovatie Belgie logo
bottom of page