Over ons

Specialist in asbestsanering

Asbestrenovatie België is een samenwerking tussen Bunt Asbestsanering en Gero Constructions.

Bunt Asbestsanering is een gecertificeerd en gespecialiseerd asbestsaneerder. We verwijderen asbest daken binnen de agrarische sector, de utiliteitsbouw en voor particulieren vanaf 250 m² dakoppervlak. Ons doel is om bij te dragen aan het asbestvrij krijgen van België. Dit doen we met een enthousiast team van ervaren professionals. Van het papierwerk tot en met een nieuw dak; wij kunnen het gehele traject voor u verzorgen.

Gero Constructions is een constructiebedrijf, dat een totaalpakket biedt voor uiteenlopende renovatie- en nieuwbouwprojecten. We zetten onze jarenlange ervaring in voor uiteenlopende toepassingen van onder meer staalconstructies, gordingen, betonpanelen en staldeuren.
Asbestsanering agrarische sector

In de agrarische sector komt relatief veel asbest voor, en dan met name op golfplaten daken van stallen, schuren of loodsen. Op allerlei soorten agrarische locaties verzorgen wij asbestsanering: van koeienstallen tot ligboxenstallen, van bewaarschuren tot varkensschuren, en van fruitloodsen tot werktuigenloodsen. Door onze ervaring met de agrarische sector spreken wij de taal van de boer.Asbestsanering utiliteitsbouw

Ook in de utiliteitsbouw werd vroeger asbest toegepast. Bij het bouwen van scholen, bedrijfspanden, opslagloodsen, ziekenhuizen, sporthallen etc. is ook asbest verwerkt. Binnen de utiliteitsbouw verwijderen wij ook asbest, vanaf een dakoppervlak van 250m2.Asbestsanering particulieren

Voor particulieren verwijderen we asbest daken vanaf een dakoppervlak van 250m2. In sommige gevallen mag u als particulier zelf kleine oppervlakten asbest verwijderen. Meer informatie daarover vindt u op de website van de Vlaamse overheid.
Onze werkwijze

Bij het saneren van asbest werken we volgens een standaard stappenplan.